Wil jij de lekkerste pizza deeg maken?

Wil jij de lekkerste pizza deeg maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit blog bericht geven we je stap-voor-stap instructies voor het maken van de beste pizza deeg. Zo kun je thuis genieten van heerlijke, zelfgemaakte pizza's.

Om te beginnen heb je de volgende ingrediënten nodig:

 • 300 gram bloem
 • 200 ml lauw water
 • 10 gram gist
 • 10 gram zout
 • 10 gram suiker
 • 10 ml olijfolie

Zorg ervoor dat je alle ingrediënten klaar hebt liggen voordat je begint met het deeg maken. Dit zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en je niet halverwege de receptuur hoeft te stoppen om nog iets te halen.

Vervolgens kun je aan de slag met het volgende stappenplan:

 1. Meng in een grote kom de bloem, gist, zout en suiker door elkaar. Maak hierin een kuiltje en voeg het lauwe water en de olijfolie toe.
 2. Kneed het deeg met je handen totdat het een mooi, soepel en elastisch deeg wordt. Dit kan ongeveer 10 minuten duren.
 3. Laat het deeg nu rusten in de kom, afgedekt met een vochtige doek. Zet het op een warme plek en laat het ongeveer een uur rijzen. Dit zorgt ervoor dat het deeg luchtig en smakelijk wordt.
 4. Na een uur kun je het deeg uit de kom halen en op een licht bebloemde werkplek uitrollen. Maak hiermee een ronde pizza bodem, ongeveer 30 centimeter in doorsnee.
 5. Plaats de pizza bodem op een met bakpapier beklede bakplaat en beleg hem naar eigen smaak met de toppings naar keuze.
 6. Zet de pizza nu in een voorverwarmde oven op 220 graden Celsius en bak hem ongeveer 20 minuten, of totdat de bodem en toppings goudbruin zijn.

Et voilà! Zo maak je de beste pizza deeg. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende toppings voor nog meer smaakvarianten. Geniet van de lekkere, zelfgemaakte pizza's!

Gepost door admin op: 05-12-2022

Wil jij de lekkerste pizza deeg maken?

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.