Stuntweek bij Dominos pizza

Tijdens de stuntweek stunt Dominos met hele goedkope prijzen. Zit jij een beetje krap bij kas of houd je gewoon heel veel van korting? Dan is de stuntweek wat voor jou!


Wanneer is de eerst volgende stuntweek in 2022?

Dominos hun stuntweken worden niet vroeg vooraf aangekondigd. Datum voor de stuntweek wordt vaak pas ÊÊn of twee weken voor de stuntweek bekend gemaakt.

Wij weten al dat er een stuntweek aankomt op 12 september 2022 hierbij zul je je favoriete medium pizza's (25 cm) voor maar â‚Ŧ3,99 kunnen scoren.


Heb ik een kortingscode nodig voor de stuntweek?

Je hebt geen kortingscode nodig voor de stuntweek. Tijdens het bestel proces krijg een pop-up om de korting te activeren. Vergeet dus de korting niet te activeren. Zonder het activeren van de korting betaal je alsnog de volle mep. Indien je de pop-up per ongeluk weg hebt geklikt kan je altijd nog via de slider bovenaan de pop-up weer in beeld krijgen. Om zeker te weten of de korting is toegepast op de door jouw gekozen pizza bekijk je bon voordat je je bestelling akkoord geeft.


Kan ik ook in de winkel bestellen?

Het zou natuurlijk mooi zijn om naar een medewerker in de winkel te stappen en een bestelling te plaatsen met verwachting dat de stuntweek korting automatisch wordt toegepast. Helaas om gebruik te kunnen maken van de korting tijdens de stuntweek moet je online een bestelling plaatsen. Meestal kunnen de medewerkers in de winkel de korting niet voor je toepassen vanuit hun systeem.


Te laat voor de stuntweek of thuis laten leveren?

Is het je niet meer gelukt om tijdens de stuntweek te bestellen of is het niet mogelijk om je pizza af te halen? Dan kan je kijken naar onze tientallen kortingscodes voor Dominos door hierop te klikken.

Gepost door admin op: 11-09-2022

Stuntweek bij Dominos pizza