Pizza trends en hotspots in Nederland

Ben je op zoek naar de nieuwste pizza trends en hotspots in Nederland? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel zullen we enkele van de meest populaire pizza's bespreken en de beste plekken om ze te vinden.

Pizza Trends:

1. Vegan Pizza: Steeds meer mensen kiezen voor een veganistisch dieet en gelukkig zijn er ook veel veganistische pizza-opties beschikbaar. Denk aan pizza's met veganistische kaas, groenten en vleesvervangers.

2. Pizza met ongewone toppings: Restaurants experimenteren met ongewone en verrassende pizza toppings zoals bloemkool, pompoen, geitenkaas en zelfs fruit zoals perzik of vijgen.

3. Pizza met nieuwe sauzen: Naast de traditionele tomatensaus worden er steeds meer nieuwe sauzen gebruikt, zoals pesto, hummus of romige sauzen op basis van avocado.

Pizza Hotspots:

1. Sugo: Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht is Sugo een populaire pizzaketen die zich richt op vierkante, Romeinse pizza's met verschillende toppings. Ze bieden ook veganistische en glutenvrije opties aan.

2. La Perla: Deze pizzeria in Amsterdam staat bekend om zijn traditionele Italiaanse pizza's gebakken in een houtgestookte oven. Ze hebben een breed scala aan toppings, van eenvoudig tot extravagant.

3. Mastino: Deze veganistische pizzeria in Amsterdam en Utrecht maakt gebruik van biologische ingrediënten en biedt een breed scala aan veganistische pizza's met tal van toppings.

4. Toni Loco: Dit is een hippe pizzeria in Den Haag waar je pizza's kunt bestellen met ongewone toppings zoals kreeft, truffel en zelfs kaviaar. Ze hebben ook vegetarische en veganistische opties.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke margherita of een pizza met ongewone toppings, er zijn genoeg opties in Nederland. Probeer een van deze hotspots en ontdek zelf waarom pizza zo populair is!

Gepost door admin op: 08-06-2023

Pizza trends en hotspots in Nederland

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.