Pizza avonturen in Nederland: van BBQ tot foodtruck

Als pizza liefhebber weet je vast wel dat er in Nederland tal van pizzeria's te vinden zijn. Maar heb je weleens gehoord van Pizza BBQ? Dit is een relatief nieuw concept waarbij je je pizza kunt laten bereiden op een houtgestookte barbecue.

Hoe werkt het?

Het idee is simpel: ga naar een pizzeria met een pizza BBQ en stel je eigen pizza samen. Je hebt keuze uit verschillende soorten deeg, sauzen, kazen en toppings. De pizzabakker bereidt jouw pizza op de barbecue, wat zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Voordelen van Pizza BBQ

Er zijn verschillende voordelen aan het genieten van een pizza van de barbecue. Ten eerste krijgt de pizza een heerlijke rokerige smaak door het gebruik van houtskool of houtblokken. Daarnaast zorgt de hoge temperatuur van de barbecue ervoor dat de pizza snel gebakken wordt, waardoor de bodem lekker knapperig wordt. Ook kun je de pizzabakker aanwijzingen geven over hoe je jouw pizza wilt hebben, zoals extra kaas of een extra lange baktijd.

Pizza foodtrucks

Een andere trend in Nederland is de opkomst van pizza foodtrucks. Deze mobiele pizzeria's reizen door het hele land en serveren heerlijke pizza's op verschillende locaties, zoals festivals, markten en evenementen. Het leuke aan pizza foodtrucks is dat ze vaak een authentieke houtgestookte oven aan boord hebben, waardoor je kunt genieten van een echte Italiaanse pizza, vers bereid voor je neus.

Conclusie

De opkomst van Pizza BBQ en pizza foodtrucks laat zien dat de liefde voor pizza in Nederland blijft groeien. Of je nu kiest voor een pizza van de barbecue of een vers bereide pizza uit een foodtruck, het is een avontuur voor je smaakpapillen. Dus ga op zoek naar een pizzeria met een pizza BBQ of bezoek een pizza foodtruck en geniet van een heerlijke pizza, op een unieke manier bereid!

Gepost door admin op: 17-08-2023

Pizza avonturen in Nederland: van BBQ tot foodtruck

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.