Ontdek de lekkerste pizza's van Nederland

Als het op eten aankomt, is er nauwelijks iets dat zo universeel populair is als pizza. Het is dan ook geen wonder dat er in Nederland tal van geweldige pizzeria's zijn waar je de lekkerste pizza's kunt proeven. Van klassieke margherita's tot avontuurlijke pizza's met ongebruikelijke ingrediƫnten, er is voor elk wat wils.

1. Margherita

Als het gaat om pizza's, is de klassieke margherita altijd een veilige keuze. De basis bestaat uit tomatensaus, mozzarella en basilicum. Het is simpel, maar oh zo lekker. De pizza is genoemd naar koningin Margherita van Savoye, die in 1889 een pizza met deze ingrediƫnten voorgeschoteld kreeg.

2. Quattro Formaggi

Als je van kaas houdt, dan is de quattro formaggi de pizza voor jou. Het is een pizza met vier soorten kaas: mozzarella, gorgonzola, parmezaan en taleggio. Het resultaat is een heerlijk romige en smakelijke pizza.

3. Diavola

De diavola is een pizza die lekker pittig is. De basis bestaat uit tomatensaus en mozzarella, maar daar bovenop komen salami en rode pepers. Het is een pizza met een kick!

4. Funghi

Als je van champignons houdt, dan is de funghi pizza iets voor jou. Het is een pizza met tomatensaus, mozzarella en champignons. Simpel, maar oh zo lekker.

5. Hawaii

De Hawaii pizza is een controversiƫle pizza, omdat sommige mensen niet kunnen begrijpen dat ananas op een pizza thuishoort. Maar als je van ananas houdt, dan is deze pizza verrassend lekker. Het is een pizza met tomatensaus, mozzarella, ham en ananas.

6. Calzone

Een calzone is eigenlijk een pizza die dubbelgevouwen wordt. De ingrediƫnten worden in het deeg gevouwen en daarna wordt de pizza gebakken. Het resultaat is een heerlijk gevulde pizza die geweldig smaakt.

7. Capricciosa

De capricciosa is een heerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, ham, champignons, artisjokken en olijven. Het is een pizza met veel smaken en texturen, die perfect samen komen.

8. Marinara

De marinara pizza is een eenvoudige pizza met tomatensaus, knoflook, oregano en olijfolie. Het is een pizza waar de smaken van de tomatensaus en de kruiden echt naar voren komen.

9. Margherita con Bufala

De margherita con bufala is een variant op de klassieke margherita. In plaats van gewone mozzarella wordt er buffelmozzarella gebruikt. Dit geeft de pizza een heerlijke romige smaak.

10. Prosciutto e Funghi

De prosciutto e funghi is een pizza met tomatensaus, mozzarella, ham en champignons. Het is een simpele pizza met heerlijke smaken.

Er zijn nog veel meer geweldige pizza's te ontdekken in Nederland. Of je nu van klassiekers houdt of van avontuurlijke pizza's met ongebruikelijke ingrediƫnten, er is altijd wel iets te vinden dat je zal bevallen. Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingstocht en proef de lekkerste pizza's van Nederland!

Gepost door admin op: 15-04-2023

Ontdek de lekkerste pizza's van Nederland

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.