Ontdek de beste pizzarestaurants en -ovens van Nederland

Pizza's zijn een van de meest geliefde gerechten ter wereld en Nederland is daar geen uitzondering op. Het land heeft talloze pizzeria's die heerlijke pizza's serveren en ook de thuisbakkers kunnen genieten van hun eigen creaties met behulp van een goede pizzaoven. In dit artikel zullen we enkele van de beste pizzaovens en pizzeria's in Nederland bespreken, zodat je kunt genieten van de perfecte pizza-ervaring.


Beste pizzaovens voor thuis

Als je serieus bent over het maken van pizza's thuis, is een pizzaoven een goede investering. Hier zijn enkele van de beste pizzaovens die je thuis kunt gebruiken:

  • Domestic Pizzaoven: Deze compacte oven is perfect voor mensen met een kleine keuken. Het kan temperaturen bereiken tot 350 graden Celsius en heeft een kleine kookoppervlak. Het is ook draagbaar, zodat je het kunt meenemen naar buiten en in de tuin kunt gebruiken.
  • Gozney Roccbox: Deze gasgestookte oven is perfect voor mensen die op zoek zijn naar gemak en snelheid. Het kan temperaturen bereiken tot 500 graden Celsius en heeft een compact formaat. Het is ook draagbaar en kan worden meegenomen naar een picknick of een dagje naar het strand.
  • Bakerstone Pizza Oven Box: Deze oven is ontworpen om te worden gebruikt op de barbecue. Het kan temperaturen bereiken tot 400 graden Celsius en heeft een groot kookoppervlak. Het is ook draagbaar en kan worden meegenomen naar een barbecuefeestje.

Met een van deze pizzaovens kun je thuis heerlijke pizza's maken die net zo goed zijn als die van je favoriete pizzeria.


Beste pizzeria's in Nederland

Nederland heeft veel geweldige pizzeria's, maar hier zijn enkele van de beste:

  • Da Portare Via: Deze pizzeria heeft vestigingen in verschillende steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het menu biedt een breed scala aan klassieke en moderne toppings en de pizza's worden gebakken in een steenoven.
  • Pizzeria San Marco: Deze pizzeria in Rotterdam is een van de oudste in de stad en serveert heerlijke pizza's met klassieke toppings. De pizza's worden gebakken in een houtgestookte oven.
  • Pizzeria O'Pazzo: Deze pizzeria is gevestigd in het hart van Rotterdam en is bekend om zijn heerlijke pizza's met unieke toppings, zoals truffelolie en balsamicoazijn. De pizza's worden gebakken in een houtgestookte oven.

Als je op zoek bent naar een geweldige pizzeria in Nederland, zijn deze drie zeker het bezoeken waard.


In conclusie, of je nu thuis heerlijke pizza's wilt maken of naar een pizzeria wilt gaan, Nederland heeft genoeg opties om uit te kiezen. Met een goede pizzaoven en de juiste ingrediënten kun je thuis pizza's maken die net zo goed zijn als die van je favoriete pizzeria. Als je liever uit eten gaat, zijn Da Portare Via, Pizzeria San Marco en Pizzeria O'Pazzo enkele van de beste pizzeria's in Nederland. Probeer ze uit en geniet van heerlijke pizza's!

Gepost door admin op: 06-05-2023

Ontdek de beste pizzarestaurants en -ovens van Nederland

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.