Goedkoopste pizza

Oh mama mia! Op zoek naar de goedkoopste pizza? Op pizzaactie.nl heb je verschillende kortingscodes waarmee je een goedkope pizza kunt scoren. Zo heb je je pizza binnen 30 minuten al in huis.


Met kortingscodes

Dus één van de manieren om pizza goedkoop te bemachtigen is door een kortingscode te gebruiken. Op onze website vind je kortingscodes van verschillende winkels. Klik op één van de volgende links voor kortingscodes van onze pizza winkels:


Zonder kortingscodes

Hoewel je op pizzaactie.nl altijd wel kortingscodes vindt, zou het kunnen dat je een keer wilt bestellen zonder het gebruik van een kortingscode. Eén van de redenen zou kunnen zijn is dat je telefoon net is uitgevallen. Dan wil je graag weten waar je de goedkoopste pizza kan eten. We gaan hiervoor de drie grootste pizza ketens in Nederland met elkaar vergelijken op hun goedkoopste pizza. Het gaat om de volgende winkels:

 • Dominos pizza
 • Papa Johns
 • New York Pizza


Om een eerlijke vergelijking te doen, sluiten we actiepizza's uit voor deze vergelijking. Dit gaat dan dus om de goedkoopste pizza die je kan afhalen bij één van deze 3 winkels.

 • Dominos pizza - goedkoopste pizza: € 6,99*
 • Papa Johns - goedkoopste pizza: € 8,99*
 • New York Pizza - goedkoopste pizza: € 7,99*


Dominos pizza is overduidelijk de winnaar als het gaat om het leveren van de goedkoopste pizza!

Dus geen zin het gebruik van kortingscodes, maar wel goedkoop aan een pizza komen? Ga naar Dominos pizza!


Tips om te besparen op je pizza

Enkele tips op een rijtje om zoveel mogelijk te besparen op je pizza.

 • Haal je pizza op in plaats van bezorgen. Bij afhalen kost de pizza vaak stukken minder. Ook worden er vaak nog bezorgkosten toegevoegd bij het kiezen voor een bezorgbestelling.
 • Kies voor een kortingscode op pizzaactie.nl. Er zijn eigenlijk altijd wel kortingscodes beschikbaar. Dat betekent dat je altijd te veel betaald als je geen gebruikt maakt van een kortingscode bij het bestellen van een pizza.
 • Wacht tot een actiedag of een actieweek. Vaak geven de winkels een periode lang extra korting.
 • Accepteer de push-notificaties voor pizzaactie.nl. We informeren je wanneer er een top kortingscode binnenkomt!
 • Kies voor meerdere pizza's. Vaak krijg je stapelkorting wanneer je meerdere pizza's besteld.


Bestel pizza of diepvries pizza?

We hebben het hiervoor alleen gehad over bestelpizza's bij winkels als Dominos, New York Pizza en Papa Johns. Maar het is ook mogelijk om een pizza uit de supermarkt te halen en deze vervolgens in je eigen oven op te warmen.


We vergelijken ook diepvries pizza's van de volgende drie winkels:

 • Albert Heijn
 • Dirk
 • Jumbo


Albert Heijn heeft de pizza "AH Pizza kaas tomaat" voor € 1,09* wat echt heel erg goedkoop. Dirk probeert te concurren, maar heeft toch een pizza die wat duurder is, namelijk "1 de Beste Korkante pizza funghi" voor € 1.55*. Jumbo heeft de duurste pizza van allen drie, namelijk de pizza "Jumbo Pizza Salami 320g" voor € 2,27*.


We kunnen hier uit concluderen dat Albert Heijn de goedkoopste pizza in hun assortiment heeft. Dus ben je op zoek naar de goedkoopste diepvries pizza? Dan kun je het beste bij Albert Heijn zijn.


Wel kunnen we aangeven dat de smaak stuk minder is van een diepvries pizza t.o.v. bestel pizza.* Prijzen kunnen per filiaal en periode verschillen. Bekijk de website van de winkel voor de actuele prijzen.


Gepost door admin op: 14-09-2022

Goedkoopste pizza

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.