De beste pizza's in Amsterdam: een culinaire reis door de stad

Ben je op zoek naar de beste pizza's in Amsterdam? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Amsterdam heeft een groot aanbod aan pizzarestaurants die allemaal verschillende stijlen en smaken bieden. Hieronder vind je een lijst van de beste pizzarestaurants in Amsterdam:

1. De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is een keten met meerdere vestigingen in Amsterdam en staat bekend om zijn heerlijke dunne krokante pizza's. Het deeg wordt gemaakt van biologisch meel en de ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit. Een aanrader is de pizza Burrata, met buffelmozzarella en verse cherrytomaatjes.

2. La Perla

La Perla is een Italiaans restaurant in de Jordaan die bekend staat om zijn authentieke Napolitaanse pizza's. De pizza's worden gebakken in een houtgestookte oven en zijn belegd met verse ingrediënten. Probeer zeker de pizza Tartufo, met truffel en champignons.

3. Sotto Pizza

Sotto Pizza is een pizzeria in De Pijp die zich richt op de Napolitaanse stijl pizza's. Het deeg wordt gemaakt van Italiaanse bloem en de pizza's worden gebakken in een houtgestookte oven. Een aanrader is de pizza Diavola, met pikante salami en pecorino kaas.

4. Renato's Pizzeria & Restaurant

Renato's Pizzeria & Restaurant is een Italiaans restaurant in de Pijp die bekend staat om zijn heerlijke pizza's. Het deeg wordt gemaakt van Italiaanse bloem en de pizza's worden gebakken in een steenoven. Probeer zeker de pizza Prosciutto e Funghi, met ham en champignons.

5. Mastino V

Mastino V is een vegan pizzeria in De Pijp die heerlijke veganistische pizza's serveert. Het deeg wordt gemaakt van biologische bloem en er wordt gebruik gemaakt van veganistische kaas en vleesvervangers. Probeer zeker de pizza Vegan Meatball, met vegan gehaktballen en vegan kaas.

Of je nu op zoek bent naar een authentieke Napolitaanse pizza, een dunne krokante pizza of een veganistische pizza, deze pizzarestaurants hebben voor elk wat wils. Ga erheen en geniet van de beste pizza's die Amsterdam te bieden heeft.

Gepost door admin op: 04-06-2023

De beste pizza's in Amsterdam: een culinaire reis door de stad

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.