De 10 beste pizzeria's in Amsterdam volgens lokale foodbloggers

Amsterdam is een bruisende stad met veel leuke restaurants en eetgelegenheden. De stad staat ook bekend om haar heerlijke pizza's, dus als je een echte pizza-liefhebber bent, moet je zeker een bezoek brengen aan een van de volgende pizzeria's in Amsterdam:


  1. Pizzeria La Perla: deze pizzeria is een echte klassieker in Amsterdam en staat bekend om haar authentieke Italiaanse pizza's. De bodem is knapperig en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxed, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  2. Pizzeria Bij Ons: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van biologische en artisanale pizza's. De bodem is gemaakt van biologische bloem en de toppings zijn zorgvuldig geselecteerd. Bovendien is de sfeer knus en gezellig, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  3. Pizzeria La Vita è Bella: deze pizzeria staat bekend om haar heerlijke pizza's met verse, seizoensgebonden ingrediënten. De bodem is knapperig en de toppings zijn smakelijk en uniek. Bovendien is de sfeer leuk en gezellig, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  4. Pizzeria 't Kleine: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van neapolitan-style pizza's. De bodem is dun en luchtig en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxed, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  5. Pizzeria De Pizzabakkers: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van houtgestookte pizza's. De bodem is knapperig en smakelijk en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxte, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  6. Pizzeria Marzano: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van Italiaanse pizza's. De bodem is knapperig en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxte, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  7. Pizzeria Da Portare Via: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van Napolitaanse pizza's. De bodem is dun en luchtig en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxte, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  8. Pizzeria Trattoria Toto: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van authentieke Italiaanse pizza's. De bodem is knapperig en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxte, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  9. Pizzeria Mozza: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van houtgestookte pizza's. De bodem is knapperig en smakelijk en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxte, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.
  10. Pizzeria Pizza Pazzi: deze pizzeria is een echte aanrader voor de liefhebbers van Neapolitaanse pizza's. De bodem is dun en luchtig en de toppings zijn vers en smakelijk. Bovendien is de sfeer gezellig en relaxte, dus je kunt hier heerlijk genieten van je pizza.


Dus als je op zoek bent naar de beste pizzeria's in Amsterdam, zit je goed bij deze 10 opties. Ze zijn allemaal uniek en smakelijk, dus je kunt hier heerlijk genieten van de lekkerste pizza's. Dus maak je keuze en geniet van de heerlijke pizza's die Amsterdam te bieden heeft. Buon appetito!

Gepost door admin op: 05-12-2022

De 10 beste pizzeria's in Amsterdam volgens lokale foodbloggers

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.