Aanranding door pizza bezorger: slachtoffers doen hun verhaal

Aanranding door pizza bezorgers is helaas een realiteit geworden waar veel vrouwen mee te maken krijgen. De laatste tijd zijn er meerdere gevallen van aanranding door pizza bezorgers gemeld. Slachtoffers durven vaak niet hun verhaal te doen, maar gelukkig zijn er toch een aantal vrouwen naar buiten gekomen om hun verhaal te delen. Hieronder lees je hun verhalen.

Verhaal 1: "Ik werd vastgepakt en betast"

Een vrouw uit Amsterdam bestelde een pizza bij een lokale pizzeria. Toen de bezorger arriveerde en zij de deur opendeed, werd ze plotseling vastgepakt en betast door de bezorger. Ze wist zichzelf uiteindelijk los te maken en de bezorger te laten vluchten. Ze heeft direct de politie gebeld en een melding gemaakt van het incident.

Verhaal 2: "Hij drong mijn huis binnen"

Een vrouw uit Utrecht bestelde ook een pizza bij een lokale pizzeria. De bezorger kwam aan en vroeg of hij even binnen mocht komen om het geld te wisselen. Eenmaal binnen drong hij haar huis binnen en greep haar vast. Ze wist te ontsnappen en de politie te bellen. De bezorger is uiteindelijk gepakt en veroordeeld tot een gevangenisstraf.

Verhaal 3: "Ik werd bedreigd met een mes"

Een vrouw uit Rotterdam bestelde een pizza bij een lokale pizzeria. Toen de bezorger arriveerde en zij de deur opendeed, bedreigde hij haar met een mes en dwong haar om mee te gaan naar haar slaapkamer. Daar heeft hij haar uiteindelijk betast en verkracht. De vrouw heeft direct de politie gebeld en aangifte gedaan. De dader is uiteindelijk gepakt en veroordeeld tot lange gevangenisstraf.

Deze verhalen tonen aan dat aanranding door pizza bezorgers geen zeldzaamheid meer is. Het is belangrijk dat vrouwen zich bewust zijn van dit probleem en dat ze voorzichtig zijn bij het bestellen van pizza's. Bestel bij voorkeur bij bekende pizzeria's en vraag om een vrouwelijke bezorger als je je daar veiliger bij voelt. Laten we hopen dat er snel maatregelen worden genomen om dit probleem aan te pakken.

Gepost door admin op: 20-06-2023

Aanranding door pizza bezorger: slachtoffers doen hun verhaal

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.