10x pizza inspiratie voor thuis

Als je zin hebt in een heerlijke pizza, maar liever thuis blijft, dan hebben we hier 10 pizza-inspiraties voor je. Met deze recepten kun je zelf de perfecte pizza thuis maken. Hier zijn de 10 pizza-inspiraties:

1. Margherita

Een klassieker die niet mag ontbreken. Beleg de pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum en je hebt een heerlijke pizza Margherita.

2. Quattro Formaggi

Bij deze pizza gebruik je vier soorten kaas: mozzarella, gorgonzola, parmezaan en taleggio. Het resultaat is een heerlijke pizza met veel smaak.

3. Pepperoni

Een populaire pizza in Amerika. Beleg de pizza met tomatensaus, mozzarella en pepperoni en je hebt een heerlijke pizza Pepperoni.

4. Hawaï

Een controversiële pizza, maar wel een die veel mensen lekker vinden. Beleg de pizza met tomatensaus, mozzarella, ham en ananas.

5. Capricciosa

Een heerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, champignons, ham, artisjokken en zwarte olijven.

6. Calzone

Een gevouwen pizza, die gevuld is met tomatensaus, mozzarella en jouw favoriete ingrediënten. Vaak wordt deze pizza gevuld met ham en champignons.

7. Vegetarisch

Een pizza zonder vlees, maar wel met veel groenten. Beleg de pizza met tomatensaus, mozzarella, paprika, ui, champignons en artisjokken.

8. Tonijn

Een pizza met tomatensaus, mozzarella, tonijn, rode ui en kappertjes. Een heerlijke combinatie.

9. Shoarmapizza

Een pizza met tomatensaus, mozzarella, shoarmavlees en knoflooksaus. Een lekkere afwisseling op de traditionele pizza.

10. Pizza met ei

Een pizza met tomatensaus, mozzarella, ham en een ei er bovenop. Als je het ei goed bakt, heb je een heerlijke combinatie van smaken.

Dit waren 10 pizza-inspiraties om zelf thuis te maken. Of je nu van klassiek houdt of liever iets nieuws probeert, met deze recepten kun je jouw perfecte pizza maken. Eet smakelijk!

Gepost door admin op: 20-05-2023

10x pizza inspiratie voor thuis

Meest populaire kortingscodes

Sommige kortingscodes blinken meer uit dan de andere. Vandaar een selectie van de meest populaire kortingscodes.